hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakkı Susmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Hakkı Susmaz'ın önceki görevleri!

    Hakkı Susmaz kimdir, kaç yaşında, nereli Hakkı Susmazın önceki görevleri
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla atama kararları yayımladı. Buna göre Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeliğine atandı. Kıratlı’nın yerine Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı görevine Hakkı Susmaz getirildi. Peki, Hakkı Susmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Hakkı Susmaz'ın önceki görevleri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hakkı Susmaz’ın hayatı ve önceki görevleri 18 Temmuz Resmi Gazete atama kararları sonrasında merak edildi. Cumhurbaşkanlığı kararı ile Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’na Hakkı Susmaz atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan imza ile görevini Hakkı Susmaz'a devreden Metin Kıratlı ise Anayasa Mahkemesi Üyeliği'ne atandı.

    HAKKI SUSMAZ KİMDİR?

    1974 yılında Manisa Gördes’te doğdu ve ilköğrenim hayatını burada tamamladı. 1992 Sağlık Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni tamamlayarak buradan mezun olmuştur. Kariyerine Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nde başlayan Gördes 2001 yılında Sağlık Bakanlığı Hukuk Müşavirliği’ne geçiş yapmıştır Bakanlık bünyesinde (görevde yükselme-unvan değişikliği-merkez disiplin gibi) çeşitli kurul ve komisyonlarda görevler üstlendi. 2018 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü’ne atandı. ULAK Haberleşme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babası.

    Hakkı Susmaz kimdir, kaç yaşında, nereli Hakkı Susmazın önceki görevleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow