Siyah kadar asil beyaz kadar temiz!

Şike ve teşvik kapsamındaki soruşturma nedeniyle tutuklu bulunan Beşiktaşlılar, tribünler tarafından her maçta hatırlatılıyor. Siyah-beyazlı taraftar, onların masum olduğuna inanıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Fiyapı İnönü Stadı'nda bulunan Kartal taraftarı, her maçta tezahüratlarla unutmadıklarını gösterdikleri Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Teknik Direktör Tayfur Havutçu ve Protokol Müdürü Ahmet Ateş için özel bir pankart hazırladı.
Havutçu, Adalı ve Ateş’in resimlerinin yer aldığı dev pankartın üzerinde “Sizler bizim kalbimizde siyah kadar asil, beyaz kadar temizsiniz” yazısı yer aldı.
Beşiktaş Yönetimi, karşılaşma öncesinde “Küfür etme ettirme” başlıklı bir bildiri dağıttı.
Siyah-beyazlı yönetimin İnönü Stadı’ndaki maçlarda küfür edilmemesi için dağıtılan bildiride, sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun ve TFF disiplin talimatı maddelerinin yazılı oldukları görüldü.
Sıradaki Haber 
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Antep Fıstığı Nasıl Yetişir? Türkiye’de En İyi Nerede Yetişir ve Nasıl Yetiştirilir?
Bilim insanları ortaya çıkardı: Bu tam olarak cinayet!
Eğitim hayatları da birlikte geçti: İkizler doktor oldu
Gözaltına alınmamak için yaptıkları şoke etti! Vurularak yakalandı
2 bin yıl sonra ilk kez seyirciyle buluştu