İşte "Hayalistan"ın en güzel kızı!

İnternet ortamında 14 Ağustos 2008 tarihinde kurulan Wirtland (Hayalistan) ülkesinde yapılan ilk güzellik yarışmasında Anelya adlı bir Bulgar kızı birinci seçildi.
Yarışmada ikinci ve üçüncü sırada Bulgar Dimitrinka Karaangova ve Avustralyalı Vanessa yer buldu.
Sabit bir toprağı olmayan Hayalistan'ın resmi internet sitesine göre, "ülkenin" 232 kişilik nüfusu bulunuyor ve nüfusun yüzde 60'ını bu oluşuma yoğun ilgi gösteren Bulgarlar oluşturuyor.
"Ülkenin" nüfusunun her geçen gün arttığını söyleyen vatandaşlar, Wirtland'ın sadece hayal olmadığını savunarak, "Bir ülke bağımsızlığını ilan edebilir. Bu ülkenin başkaları tarafından tanınması ayrı meseledir. Wirtland'ın başarılı bir proje olacağına eminiz" diye konuşuyor.
SON DAKİKA
-
12. 04
Şanlıurfa'da park halindeki 9 araç kundaklandı
-
12. 04
KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ | Milyonlarca emeklinin gözü bu haberde... Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?
-
11. 57
2025 KURBAN KESİM BEDELİ: Kurban Kesim Bedeli Ne Kadar Oldu? Diyanet İşleri Yurt İçi/Yurt Dışı Kurban Kesim Bedelini Açıkladı
-
11. 55
İSRAİL'DEKİ EN BÜYÜK KRİZ: Netanyahu-Bar savaşı!
-
11. 53
Türkiye Sigorta’dan, ilk çeyrekte beklentilerin üzerinde rekor kârlılık
-
11. 44
23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? Yarın Borsa İstanbul'da işlem yapılacak mı? Çarşamba günü kapalı olan kurumlar!
EN ÇOK OKUNANLAR
Antep Fıstığı Nasıl Yetişir? Türkiye’de En İyi Nerede Yetişir ve Nasıl Yetiştirilir?
Bilim insanları ortaya çıkardı: Bu tam olarak cinayet!
Eğitim hayatları da birlikte geçti: İkizler doktor oldu
Gözaltına alınmamak için yaptıkları şoke etti! Vurularak yakalandı
2 bin yıl sonra ilk kez seyirciyle buluştu