Datça Belediyesi 'aşka' geldi

Muğla’nın Datça ilçesinde bir vatandaş tarafından sevgi yolu üzerindeki parke taşların her birine küçük kalpler çizildi. Datça Belediyesi bu kalplerin içini kırmızı ile boyadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Maariiftihar adlı twitter kullanıcısının paylaştığı gönderiyi retweetleyen pazarlama kurusu adlı kullanıcı da Datça Belediyesi’ni etiketleyerek “Bence Datça Belediyesi bunun pembesini sprey boya ve karton kalıpla 1 haftada yapar fotoğrafını da bize atar” deyince belediye harekete geçti.
Kullanıcının tweetine karşılık kalple çizilen taşların içini kırmızıya boyayan Datça Belediyesi “Kimmiş duygusuz belediye?! Sevgi Yolu'nu kalplerle süsleyecek kadar duygusalız.” tweetiyle kalplerle süslenen 'Sevgi Yolu’nun fotoğrafını paylaştı.
Kimmiş duygusuz belediye?! Sevgi Yolu'nu kalplerle süsleyecek kadar duygusalız. pic.twitter.com/tcLp0R0erU
— Datça Belediyesi (@datcabelediyesi) 2 Haziran 2017
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nisan ayında Nemrut'ta turistlere kar sürprizi
Mısır Kaç Dakikada Pişer? Düdüklü ve Normal Tencerede Mısırın Haşlanma Süreleri Nedir?
Dalağın Görevi Nedir? Dalak Vücutta Nerede Yer Alır, Özellikleri Nelerdir?
Üzüm Nasıl Yetişir? Türkiye'de Üzüm En İyi Nerde Yetişir?
Ladin Ağacı Nasıl Yetişir? Ladin Ağacı Türkiye'de En Çok Nerede Yetişir?