hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aventurin Taşı Faydaları Nelerdir? Aventurin Taşı Özellikleri Nelerdir?

    Aventurin Taşı Faydaları Nelerdir Aventurin Taşı Özellikleri Nelerdir
    expand

    Aventurin taşı yıldız taşı olarak bilinmektedir. Güçlü bir enerji akışı olan bu taş sayesinde kişinin üzerinde bulunan negatif enerji atılmaya başlamaktadır. Bu taş turuncu, yeşil ya da mavi renklerindedir. Kuvars özelliğine sahip olan aventurin taşı içerisinde geçişli pırıltılar ve sedefler barındırmaktadır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Taşın en büyük faydası ise duyguları dengeleme, kişinin iç huzurunu sağlama ve depresyona karşı pozitif duygu aktarımı sağlamadır. Pek çok kişi yorgun ya da halsiz hissettiği zamanlarda bu taşı kullanarak enerjisini yenilemektedir.

    Aventurin Taşı Faydaları Nelerdir?

    Aventurin taşı kişilerin duygularını kontrol etmesine yardımcı olmaktadır. Fiziksel olarak yorgunluğu azaltmada başarılı taşlardan biridir. Kötü enerjileri uzaklaştırır. Psikolojik ve depresyon kaynaklı kötü düşünce ve duyguların kişi üzerinden kalkmasını sağlar.

    Stresi azaltarak kişiye dinginlik hissi kazandırır. Kalp rahatsızlıklarına karşı tedavi edici yönü bulunmaktadır. Duygusal olarak rahatlama sağlar. Şans taşı olarak bilinen taşlardan biridir. Kişi üzerinde hem şans hem de bereket etkileri bulunmaktadır. Hafızayı kuvvetlendirmeye iyi gelir.

    Aventurin Taşı Özellikleri Nelerdir?

    Aventurin taşının özellikleri arasında şans ilk sırada gelmektedir. Kişi kendisini şanssız hissettiği zaman aralığında bu taşı kullanmaktadır. Aynı zamanda yıldız taşı olarak da bilinen bu taş enerjileri dengelemeye ve duyguları kontrol etmeye yardımcı olmaktadır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yumuşak bir enerji geçişi sağlayan bu taş sedefli görünüme sahiptir. Taşın mavi, yeşil ve turuncu olmak üzere 3 farklı rengi bulunmaktadır. Her bir renk kişinin üzerinde farklı etkiler bırakmaktadır. Engelleri aşmaya ve düşünceleri belirli bir kalıp içerisinden çıkartmaya yardımcı olan etkileri bulunmaktadır.

    Aventurin Taşı Faydaları Nelerdir Aventurin Taşı Özellikleri NelerdirAventurin Taşının Bakımı Nasıl Olmalıdır?

    Aventurin taşının bakımı ve temizliği de oldukça önemli konulardan biridir. Dikkat edilmesi gereken noktalardan biri bakımıdır. Taşın etkisinin azalmaması ve her daim canlı kalması için kişi belirli aralıklar ile kuru olan toprak üzerinde taşı bir süre tutmalıdır.

    Toprağa gömme işlemi de taşın üzerinde biriken kötü enerjiyi atmasına yardımcı olacaktır. Temiz ve duru bir su içerisinde 1 gün bekletmek de üzerindeki kötü enerjileri uzaklaştırmayı sağlar.

    Aventurin Taşı Kişi Üzerinde Nasıl Bir Etki Bırakır?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yıldız taşı olarak bilinen aventurin taşı kişinin ferahlamasına ve aydınlanmasına yardımcı olur. Özellikle negatif enerjilerin kişi üzerinde birikmesi pek çok açıdan olumsuzlukları da getirmektedir. Kişiler duygusal anlamda çöküşe geçtikleri zaman bu taşı kullanarak enerjilerini tazelemektedir.

    Düzenli yapılan bakım ve temizleme işlemleri ile taş ilk gün olan etkisine geri dönmektedir. Taş kişilerin duygusal dengesini kurmasını sağlar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow