hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Asiye Ateş öldü mü, son durum ne? Pitbull saldırısına uğrayan Asiye yaşam mücadelesi veriyor

    Asiye Ateş öldü mü, son durum ne Pitbull saldırısına uğrayan Asiye yaşam mücadelesi veriyor
    expand

    Gaziantep’te pitbull saldırısı sonrası ağır yaralanan Asiye Ateş yaşamam mücadelesi vermeye devam ediyor. Saldırı sonrasında çevredekilerin araya girmesiyle birlikte güçlükle kurtarıla 4 yaşındaki minik Asiye hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Peki, Asiye Ateş öldü mü, son durumu ne?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gaziantep’te meydana gelen olay büyük tepkilere neden oldu. Başıboş gezen pitbull köpeği 5 yaşındaki Asiye’ye saldırdı. Saldırı sonrasında kanlar içerisinde kalan minik Asiye’ye çevredekiler yardıma koştu.

    ASİYE ATEŞ ÖLDÜ MÜ, SON DURUMU NE?

    Yoğun bakımda yaşam mücadelesi devam eden küçük kız ilk ameliyatını oldu. Kısa süre sonra ikinci ameliyatını olacak olan Asiye’nin hayati tehlikesi devam ediyor.

    GAZİANTEP’TE PİTBULL DEHŞETİ NASIL OLDU?

    4 yaşındaki Asiye Ateş, Gaziantep Beştepe Mahallesi'nde oturdukları sitenin bahçesinde oynuyordu. Basket sahasında birden bire iki pitbul köpeğin saldırısına uğradı. Çevredekilerin yardıma koştuğu o anlarda köpek, küçük çocuğu uzun süre bırakmadı. Yüzünden ve göğsünden yaralanan çocuk kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

    Saldırgan köpekler yakalanarak barınağa götürüldü. Hastanede tedavisi süren küçük çocuk yaşam savaşı veriyor.

    DEHŞET ANLARI KAMERADA

    Asiye Ateş öldü mü, son durum ne Pitbull saldırısına uğrayan Asiye yaşam mücadelesi veriyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    6 KİŞİ GÖZALTINDA

    Gaziantep Valiliği de saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 6 kişinin gözaltında olduğunu ve adli sürecin devam ettiğini bildirdi. 

    Yapılan yazılı açıklamada, "Bir sitede oturan 5 şahsa ait iki adet pitbull cinsi köpeğin site çalışanının çocuğunu baş ve boğaz bölgesinden hayati tehlike oluşturacak şekilde yaraladığı belirtilen açıklamada, “Söz konusu yaralı çocuk, olayın ardından hastaneye sevk edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir. Olaya karışan iki köpek Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmiştir. Olayla ilgili beş şüpheli ve site güvenlikçisi ile toplam altı şahıs gözaltına alınmıştır. Adli ve idari süreç devam etmekte olup, yaralı çocuğun tedavisi ve sonrası Valiliğimiz tarafından takip edilecektir." denildi.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow