Antalya'da festival zamanı: Altın Nar korteji rengarenk geçti
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kortejle başladı.
Haberin Devamı
/

Otel ve eğlence merkezlerinin animasyon ekipleri ve enduro motosikletlilerin de katıldığı kortejde, renkli görüntüler oluştu.
/

Festival kapsamında sahneye çıkan Elif Buse Doğan ise sıcak hava ve nem nedeniyle konser sırasında baygınlık geçirdi.
Haberin Devamı
/

Kemer Belediyesi tarafından 14'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kortejle başladı. Kemer Ralli Alanı'ndan başlayan kortej Liman Caddesi'nden sonra ilçe stadında sona erdi. Korteje, Kemer Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur, sunucu Vatan Şaşmaz ve vatandaşlar katıldı. Kortejde turistik tesislerin ve eğlence merkezlerinin yerli ve yabancı animasyon ekipleri Tır'lar üzerine gösteri yaptı. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü sporcuları da korteje eşlik etti.
Sahnede baygınlık geçirdi
/

Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı festivalin ilk gününde Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Buse Doğan konser verdi. Doğan, söylediği hareketli türkülerle konseri izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Doğan, konserinin sonunda sıcak hava ve nem nedeniyle baygınlık geçirdi. Görevlilerin yardımıyla sahneden indirilen Doğan'a alanda hazır bekletilen ambulansta müdahale edildi.
/

Serum tedavisi uygulandığı belirtilen Doğan, daha sonra oteline geçti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Doğan'dan sonra sahneye şarkıcı Alişan çıktı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Alişan sevilen parçalarını seslendirdi. Alişan'a dinleyiciler de eşlik etti.
/

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, geçen sene festivalin Ramazan Bayramı'na denk gelmesiyle yaklaşık 150 bin yerli misafirin Kemer'e geldiğini belirterek, bu sene ise Rus misafirlerin daha fazla olduğunu söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Hem bayram hem de tatil dolayısıyla Kemer'e gelen misafirlerin sanatla buluşmalarını sağlamak istediklerini aktaran Gül, festivale gelen herkesin mutlu ayrılmasını istediklerini kaydetti.
/

Sunucu Vatan Şaşmaz da daha önce de Kemer'e geldiğini hatırlatarak, Kemer'i çok özlediğini, keyifli bir festival yaşayacaklarını anlattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Festival bugün Derya Uluğ ve Koray Avcı konserleriyle devam edecek.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı