hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul Konserleri Listesi: Ücretsiz Etkinlikler Nerelerde Yapılacak?

    30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul Konserleri Listesi: Ücretsiz Etkinlikler Nerelerde Yapılacak
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, İstanbul'da birçok ilçede ücretsiz konserler düzenlenecek. Bu yıl da İstanbul'un çeşitli noktalarında sevilen sanatçılar sahne alacak ve bayram coşkusu müzikle birleşecek. İşte, 30 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek ücretsiz konserlerin detayları.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenecek olan konser ve etkinlikler gündemde yer alıyor. 30 Ağustos 2024 Zafer Bayramı için İstanbul konser takvimi belli oldu. Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü kapsamında İstanbul'un çeşitli ilçelerde ücretsiz konserler verilecek. Bu etkinlikler, İstanbul'da 30 Ağustos coşkusunu doyasıya yaşamak isteyenler için harika fırsatlar sunuyor. Ücretsiz olan bu konserlere katılarak hem bayramı kutlayabilir hem de sevdiğiniz sanatçılarla müzik dolu bir akşam geçirebilirsiniz.

    30 AĞUSTOS 2024 ÜCRETSİZ İSTANBUL KONSERLERİ

    Cem Adrian – Eminönü Meydanı'nda konser verecek. Coşkulu bir atmosferde gerçekleşecek olan bu konser, 30 Ağustos Cuma günü dinleyicileriyle buluşacak.

    Zeynep Bastık – Beylikdüzü Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda sahne alacak. Pop müziğin sevilen ismi, sevenleriyle saat 21.00'de buluşacak.

    Duman – Çerkezköy Kentpark'ta 21.00'de rock müzik severlerle buluşacak. Grubun hayranları bu ücretsiz etkinlikte bir araya gelecek.

    Ece Seçkin – Bayrampaşa Şehir Parkı’nda düzenlenen Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında saat 21.30'da sahne alacak.

    Emir Can İğrek – Çatalca Festival Sahnesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sevilen şarkılarını seslendirecek.

    Yeni Türkü ve İlyas Yalçıntaş – Sancaktepe Meydan Park’ta Zafer Bayramı'na özel bir konser verecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul Konserleri Listesi: Ücretsiz Etkinlikler Nerelerde YapılacakDiğer Şehirlerde Konser ve Etkinlikler

    YALOVA

    Ufuk Beydemir, 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Yalova Çınarcık’ta konser verecek.

    DİDİM

    Cumhuriyet Kent Meydanı’nda sona erecek. Yürüyüşün ardından sanatçı Kubat, saat 21.30’da Cumhuriyet Kent Meydanı’nda sahne alacak.

    SEYDİŞEHİR

    Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu yaptığı sosyal medya paylaşımında "Bu yıl, özlem duyduğumuz günlerdeki gibi Belediye Meydanında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü dört gün boyunca kutlayacağız. 29 Ağustos Perşembe Efsane 90’lar 30 Ağustos Cuma Sümer Ezgü 31 Ağustos Cumartesi Oğuzhan Koç 1 Eylül Pazar Aleyna Tilki Konseri olacağını belirtti.

    BOLU

    Bolu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu doruklara taşıyor. Bu yılki kutlama etkinliklerine özel olarak, ünlü Türk pop şarkıcısı Bengü’nün de dahil olduğu duyuruldu.

    İZMİR

    Hande Yener

    30 Ağustos Cuma

    Buca Belediyesi

    BALIKESİR

    Demet Akalın

    30 Ağustos Cuma

    Taylıeli Amfi Tiyatro

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow