Zihinsel engelli genci bıçakla tehdit edip telefonunu gaspetti | Video
Şimdi de bir gasp haberini getiriyoruz ekranlarınıza. Mağdur bu kez zihinsel engelli bir genç. Gözü dönmüş gaspçı genci önce bıçakla tehdit etti. Ardından cep telefonunu alarak kaçtı. Polis titiz çalışma sonucu o gaspçıyı gözaltına aldı. CNN TÜRK muhabiri Tugay Saday ve kameraman Caner Emre Kınacı'nın özel haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
20 yaşındaki Emir Şeftalioğlu yüzde 50 zihinsel engelli. Daha bebekken önce babasını kaybetti. Ardından annesi tarafından terk edildi. Akrabalarının yanında yaşıyor. Emir Şeftalioğlu geçtiğimiz ay Beyoğlu'ndaki Halıcıoğlu Mahallesi'nde yürüyüş yapıyordu. O sırada yanına biri yaklaştı.
Eve dönen genç, durumu ailesine anlatınca polise haber verildi. Haliç Polis Merkezi'nde psikolog eşliğinde ifadesi alındı.
Yapılan çalışma sonucu kimliği belirlenen gaspçı gözaltına alındı. Emir'in cep telefonu da bulundu.
Emniyetteki sorgusu tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Cep telefonu ise gencin halasına teslim edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi