hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    YİNE MASUM BİR KADIN... ‘İple insan boğmak ne kadar sürer?’ araması yapmış!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Bursa'da Turgay Kındaç, boşanma aşamasındaki eşini öldürmüştü. Cani eş, Seher Kındaç'ı öldürmeden önce ‘İple insan boğmak ne kadar sürede gerçekleşir?’ diye araştırma yaptığı ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cinayet, 29 Ocak tarihinden Bursa'da işlendi. Turgay Kındaç boşanma aşamasındaki eşini öldürerek eşinin kız kardeşine haber verdi. Çiftin oğlu haberi aldıktan sonra eve gittiğinde annesinin cansız bedeniyle karşılaştı. Cinayet sonrası kaçan Turgay Kındaç ekiplerce yakalandı.

    Soruşturmada Kındaç'ın eşinin kredi kartını alarak cinayet sonrası karttan para çektiği, Seher Kındaç'a ait cep telefonunu sattığı belirlendi. En çarpıcı detay ise Turgay Kındaç'ın arama geçmişi oldu. Kındaç, 'İple insan boğmak ne kadar sürede gerçekleşir' diye araştırma yapmıştı.

    İlk kez mahkeme karşısına çıkan Turgay Kındaç cinayete bahane olarak kıskançlığı gösterdi. Seher Kındaç'ı mutfaktaki bezle boğduğunu kabul etti.

    Duruşmada çiftin çocukları ifade verdi. Hüseyin Kındaç babasının annesinin kartlarını kullandığını söyledi. Turgay Kındaç'ın şiddette meyilli olduğunu, Seher Kındaç'ı daha önce demir sopayla dövdüğünü söyledi.

    Hürcan Kındaç ise babasının annesinin telefonundan harcama yaptığını, Seher Kındaç'ın bu nedenle telefonunu eşinden gizlediğini belirtti. Her iki oğul da babalarından şikayetçi oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Turgay Kındaç'ın avukatı, oğulların salonda olmasından dolayı savunma yapmadı. Yazılı savunma yapmak için mahkemeden ek süre istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına hükmedip, duruşmayı erteledi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow