hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Şahan Gökbakar’ın kaçak villası mühürlendi

    KAYNAKCNN TÜRK

    Komedyen ve Yapımcı Şahan Gökbakar'ın Marmaris’te, sit alanında bulunan villasına dair yıkım kararı çıkmıştı. Son olarak bölgeye giden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri yapıyı mühürledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünlü Komedyen Şahan Gökbahar, 2020 yılında Marmaris'in Turgut Mahallesi Delikyol Koyu'nda bir villa satın almış, geçtiğimiz aylarda ise Gökbakar’ın villasının birinci derecede sit alanında olduğu belirlenmişti. Gökbakar, bu yapı için imar barışından faydalanmak amacıyla başvuruda bulundu. Ancak 2023 yılında Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yürütülen denetimlerde villanın yapı kayıt belgesi iptal edildi ve kaçak yapı olarak tescil edilerek yıkım kararı verildi.

    Şahan Gökbakar'a ait villaya ekipler daha önce inceleme amacıyla gitmiş ancak içeri girememişlerdi. Uzun süre konuşulan o villa ve çevresindeki eklentiler, ekipler tarafından mühürlendi. Söz konusu yapının mühürlenmesine ilişkin Marmaris Belediyesi açıklama yaptı.

    Belediye açıklamasında, "Gerekli teknik inceleme ve tespit çalışması yapılmıştır. Yapılan incelemede yapı tatil zaptı tutularak mühürleme işlemi gerçekleştirilmiştir" ifadelerine yer verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow