hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | O 43 dakikada Narin’e ne oldu? Soz sözü ‘çok yorgunum’ oldu!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Türkiye, 18 gündür 8 yaşındaki kayıp Narin Güran’dan hala bir iz yok. Narin neden hala bulunamıyor? Detayları Emekli Polis ve Cinayet Dedektifi Savaş Kurtbaba aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emekli Polis ve Cinayet Dedektifi Savaş Kurtbaba konu ile ilgili şu detayları anlattı;

    Karakol’a 20.15’te müracaatlar yapılmış. Aradan 5 saat geçti. O bölgeye göre konuşuyorum. Çocuk eve gelmedi, 20 hanelik bir köy ve herkes birbirini tanıyor ve akrabasınız. Çocuğun gidebileceği, günlük rutin hareketleri belli. Arkadaşları, kiminle oturdu, kimle kalktı, her şey belli.

    Bu çocuğun kayıp olduğu 17.30 sıralarında netleşmiştir. Ben çalıştığıma göre konuşuyorum ama orada olanları bilemiyoruz. Saat 20.15’e kadar müracaat gelmedi kolluk kuvvetlerine. Benim için şüphe başlamıştır.

    5 saati içinde bölgeden çıkan araçları tespit ederdim. Aile içinde bir şeyler yaşanmıştır senaryosunu yaşarım ben. Bu yaşanmıştır demiyorum. Ama bu senaryoyu yaşarım. Kötüden iyiye doğru senaryo kurarsın. Kaç araba çıktı köyden.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Amcanın arabasında ön ve arka koltukta kusmuk ve idrar olduğunu basın tarafından duyduk. Kıl olabilirdi. İdrar ve kusmukta sorun var. Bir eşyasını da bırakabilirdi. Arabada sorun olabilecek emareler var. Çocuğun ortadan kaldırılmasıdır. Bu emareler neyi gösterir? Boğulmalarda gerçekleşir bunlar. Cinayetler vücut belli bir noktadan sonra salınım bırakır. Ölüm katılığı oluşmadan önceki vücuttaki gelişimlerdir bunlar. 5 saatlik bir alan. İdrar ve ağızdan köpük salınımı…

    Amca benzinliği gidiyor. Bu salınımları görüyor. Orada iz kaldı. Benzinlikten 3 paket ıslak mendil alıyor. Islak mendille bunun kaybolacağını sanıyor ama kaybolmaz. Oraya girmesi bundan sonra kolluk için çok önemli.

    Amcanın buradan malzemeleri alıp tekrar köye girdiği alan 1 saat 10 dakika. Neyi hesaplamalıyız? Yüzeysel bir gömü hesaplanmalı. Açık alan kesinlikle yapamaz. Gündüz saatleri ve insanların görüş açısına açık. Bir yere taşıdı. Dediğimiz senaryolar. Bunların hepsi senaryo. Sadece tabloyu okuyoruz. Ben amcanın öldürdüğünü düşünmüyorum. Taşıma rolünü üstlendiğini düşünüyorum.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow