hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    VİDEO HABER | AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıl dönümü: 14 Ağustos’ta kutlanacak!

    KAYNAKCNN TÜRK

    AK Parti, 14 Ağustos'ta 23. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. Kutlama için Ankara’da geniş katılımlı bir etkinlik programı hazırlanıyor. Programın sloganı ise ‘Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı: AK PARTİ’ olarak belirlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti, 14 Ağustos’ta 23. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. Kutlamaların adresi AK Parti Kongre Merkezi olacak. Teması ise ‘Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı: AK PARTİ’ olarak belirlenen programa bin 500 kişi davet edildi. O isimler arasında sanat ve spor dünyasından tanınan isimler olacak.

    Bakanlar, milletvekilleri, MYK üyeleri ve kurucular da kutlamalarda yer alacak. Bazı belediye başkanları ve milletvekillerinin de AK Parti'ye katılması bekleniyor.

    Programda yeni yaşa özel bestelenen şarkı tanıtılacak. Dünden bugüne görüntülerin yer aldığı video gösterimi yapılacak. Etkinlikte Gazze'de yaşanan insanlık dramı da hatırlatılacak.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kuruluş yıl dönümünde kürsüde olacak. 23 yıllık iktidarı anlatacak ve Türkiye Yüzyılı'na ilişkin mesajlar verecek. Kutlamalar sadece Ankara ile sınırlı kalmayacak. AK Parti teşkilatları 81 ilde ayrı ayrı programlar düzenleyecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow