Uyuşturucu operasyonuna pitbull engeli
İstanbul polisi, Ataşehir'de uyuşturucu satıcılarına yönelik 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Ancak polisler adreslerin birinde içeri girmek için zorlandı. Onları zorlayansa içerdeki bir direniş değil, kapıdaki pitbull cinsi köpekti.
Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet ekipleri sabah saatlerinde uyuşturucu operasyonu düzenledi. Ataşehir'in çeşitli mahallelerinde daha önceden belirlenen 9 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.
Yapılan operasyon sırasında Barbaros Mahallesi'ndeki bir adrese yapılan baskında, evde bulunan pitbull cinsi köpek için de polis ekipleri önlem aldı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Tuzla Hayvan Barınağı'ndan özel ekip getirilerek baskında önce köpek ekipler tarafından iğne ile sakinleştirildi. Eve yapılan baskında bir kişi gözaltına alındı.. Operasyonlar kapsamında uyuşturucu madde, silah, çok sayıda mermi ve uyuşturucu madde satışında kullanılan ambalaj malzemeleri ve hassas terazi ele geçirildi.
Operasyonlar kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Soğuk hava Antalya'da da hissedildi, güneşe rağmen sahil boş kaldı
İSTANBUL'DA VAPURLAR ÇALIŞIYOR MU? İDO ve BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
SON DAKİKA... AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Bugün: Erdoğan'ın 3 Başlıklı Manifestosu
Altay Soğukları Türkiye’yi Esir Aldı! Dondurucu Hava ve Kar Yağışı Etkisini Artırıyor
İstanbul'da akıl almaz olay! Tavanı delip daireye girdi: Anne kıza dehşeti yaşattı!