Üsteğmen Oğuz Kaan Usta Afrin'de şehit oldu
30 yaşındaki Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit oldu. Acı haberi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terör hedeflerine yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nın 4'üncü gününde, Üsteğmen Oğuz Kaan Usta (30) şehit oldu.
Antalya'da bir okulda İngilizce öğretmeni olan eşi Saide Üstüner Usta'ya acı haber verildi. Şehit Üsteğmen Usta'nın anne ve babasının ise Ankara'da oturduğu kaydedildi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, acı haberi Twitter hesabından, "Vatanımızın bekası için Afrin'de 'Zeytin Dalı Harekatı’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'yı şehit verdik. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin başı sağ olsun." yazısı ile paylaştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Alışveriş merkezinde katledilmişti: Karar verildi
Yer: Çanakkale! Tüfekle balkona çıktı dehşet saçtı! Etkisiz hale getirildi
Ece Gürel'in babası canlı yayında konuştu: Kızımı kurban ettiler
Rana'nın otopsi raporu çıktı: Boyun ve omuzunda köpek ısırığı var
15 milyon lira haraç için iş yerleri 13 kez kurşunlandı!