Üniversiteliye kaldırım taşı şoku
İstanbul’da yaşayan üniversite öğrencisi ikinci el eşyaların satıldığı bir internet sitesinden dizüstü bilgisayar sipariş etti. Kutuyu açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Kutudan bilgisayar değil kaldırım taşı çıktı. Detaylar, CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Yasin Kamaloğlu'nun özel haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
21 yaşındaki üniversite öğrencisi para biriktirerek eğitiminde kullanmak için ikinci el eşyaların satıldığı bir internet sitesinden bir dizüstü bilgisayar sipariş etti. Sonrasında akla hayala gelmeyecek bir durumla karşılaştı. Siparişi geldiğinde kutudan kaldırım taşı çıktı. Şoku atlattıktan sonra ise hemen yetkilere ulaşmaya çalıştı. Ancak bu uygulamanın bir telefon numarası yoktu. Yetkililerle yazılı şekilde konuşarak iade talebi oluşturdu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi