TUSAŞ şehitlerine veda… Özgür Özel cenazelere katıldı, ailelerle görüştü
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ saldırısı sonrası partisinin MYK'sını topladı. Ardından cenaze törenlerine katıldı. CHP Genel Başkanı yaptığı açıklamada, "Terör Türkiye’yi korkutmaya çalışıyor. Teslim olursak terör amacına ulaşır" dedi.
TUSAŞ saldırının ardından Diyarbakır ziyaretini yarıda kesip Ankara’ya dönen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin MYK’sını topladı. Terör saldırısı başlığını değerlendirildiği MYK'ya ara verildi. Özel, şehitlerin cenaze törenlerine katıldı.
CHP lideri, saldırıda yaralananları da tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
Ziyaret sonrası kameraların karşısına geçen Özel, “Bizim ziyaret ettiklerimizin iyi olduğunu yoğun bakımdakiler için her şeyin yapıldığını öğrendik” dedi.
Özel, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı ile Türkiye’ye yön verilmeye çalışıldığını söyledi. “Bugün Türkiye’nin bir terör saldırısıyla Türkiye’ye yön verilmeye çalışıldığı, insanların korkutulmaya çalışıldığı bir durumdur. Teslim olursak, sinersek terör amacına ulaşmış olur. Terör saldırısının zamanlamasına yönelik de dikkatle bakmak gerekiyor. Ama bizim, Türkiye’nin kardeşliği ile ilgili umudumuz hiçbir şey köreltmeyecektir.”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Endişe veren görüntü! 20 yıl sonra yine aynı bölge
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Samsun'daki faciada 3 kişi can verdi! İhmaller zinciri açığa çıktı
Özel'in açıklamaları gündeme oturdu! Sıra Yavaş’ta mı? Abdulkadir Selvi yazdı
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: İstanbul dahil birçok il için alarm verildi!