hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TUSAŞ şehitlerine veda… Özgür Özel cenazelere katıldı, ailelerle görüştü

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ saldırısı sonrası partisinin MYK'sını topladı. Ardından cenaze törenlerine katıldı. CHP Genel Başkanı yaptığı açıklamada, "Terör Türkiye’yi korkutmaya çalışıyor. Teslim olursak terör amacına ulaşır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TUSAŞ saldırının ardından Diyarbakır ziyaretini yarıda kesip Ankara’ya dönen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin MYK’sını topladı. Terör saldırısı başlığını değerlendirildiği MYK'ya ara verildi. Özel, şehitlerin cenaze törenlerine katıldı.

    CHP lideri, saldırıda yaralananları da tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

    TUSAŞ şehitlerine veda… Özgür Özel cenazelere katıldı, ailelerle görüştü

    Ziyaret sonrası kameraların karşısına geçen Özel, “Bizim ziyaret ettiklerimizin iyi olduğunu yoğun bakımdakiler için her şeyin yapıldığını öğrendik” dedi.

    Özel, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı ile Türkiye’ye yön verilmeye çalışıldığını söyledi. “Bugün Türkiye’nin bir terör saldırısıyla Türkiye’ye yön verilmeye çalışıldığı, insanların korkutulmaya çalışıldığı bir durumdur. Teslim olursak, sinersek terör amacına ulaşmış olur. Terör saldırısının zamanlamasına yönelik de dikkatle bakmak gerekiyor. Ama bizim, Türkiye’nin kardeşliği ile ilgili umudumuz hiçbir şey köreltmeyecektir.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow