hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye'nin uzay yolculuğuna geri sayım!

    Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı 17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece uzay yolculuğunu gerçekleştirecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bu önemli yolculuk için anlamlı bir reklam filmi hazırladı. Film kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın yolculuğu için geri sayım başladı. Alper Gezeravcı 17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece 01:11'de uzay yolculuğunu gerçekleştirecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uzay görevine dair bir reklam filmi hazırladı.

    Büyük bir özenle hazırlanan filmde, Astronot Alper Gezeravcı'nın yanı sıra uzaya olan merakıyla dikkat çeken bir küçük kızın hikayesi anlatılıyor. Bu da izleyicilere duygusal bir deneyim sunuyor.

    Astronotun kendi çocukluk hayallerini yaşayan küçük kızla olan samimi anları, arka planındaki ekiple yoğun emek verilen film sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü.

    Film, sadece Türkiye’nin uzay programına duyulan ilgiyi değil, aynı zamanda gençler arasında bilim ve teknolojiye olan ilgiyi de artırma potansiyeline sahip bir proje olarak öne çıkıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow