Türkiye ve İsrail arasında yeni dönem
New York merkezli bir özel sermaye yatırım fonunun ortağı olan İş İnsanı Lisya Bahar Manoah, CNN TÜRK'e konuştu. 20 yıl Türkiye’de, 10 yılı aşkın süredir de İsrail’de yaşayan iş insanı Ankara ve Tel Aviv'in yüksek teknoloji alanında iş birliğini artıracağını söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ankara ve Tel Aviv'in yakınlaşma süreci ile birlikte ileri teknoloji sektöründeki iş birliğinin de hızla artması ön görülüyor. İsrail'de bir özel sermaye fonunun ortaklığını yapan Lisya Bahar Manoah konuyla ilgili CNN TÜRK'e özel konuştu.
Bahar Manoah yakın vadede ileri teknoloji alanındaki iş birliğinin hızla artacağını ön gördüğünü ifade etti. İş insanı, ileri teknoloji sektöründe kurulan Türk şirketlerin son dönemde hızla yol aldığına dikkat çekti. Bahar Manoah, iki ülke arasında diplomatik ilişkilerin kopma noktasına geldiği dönemde dahi iş birliğinin sürdüğüne dikkat çekti. Siyasi ve diplomatik olarak yeni bir sayfa açılması ile bu birliğin daha da güçleneceğini söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Irak'taki depremde sınır köyünde 20 evde hasar oluştu
Kamyonetin ezdiği 17 yaşındaki Mustafa hayatını kaybetti; kaza anı kamerada
HABER... Ece'nin ölümündeki gizem çözülecek mi? Her şeyin yanıtı telefonda
12 MART MESAJLARI: İstiklal Marşı'nın Kabulü Resimli, Anlamlı, Şiirli, Duygusal İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma ve "Allah Bir Daha Bu Millete İstiklal Marşı Yazdırmasın" Mesajları!
Niğde'de şoke eden olay! Arkeologlar bulamadı onlar buldu: Satmaya çalışırken yakalandılar