Turisti kırık cam şişesiyle gasp etti
İstanbul Beyoğlu’nda, kırık cam şişesiyle tehdit ettiği İranlı turistin 2 bin lirası ile cep telefonunu gasp etti. Gezi Parkında gasp yapan hırsız, Taksim Metro Durağı'nda yakalandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İran uyruklu turist İstanbul Taksim Gezi Parkı'nda yürüyordu. Elinde kırık bir şişe bulunan saldırgan turisti tehdit etti ve üstündeki değerli şeyleri istedi.
İranlı turist korktu ve üstündeki cep telefonu ve nakit 2 bin lirayı saldırgana verdi.
Şüpheli hızla kaçarken, İranlı turist çevrede devriye gezen turizm polislerinden yardım istedi. Polis çevrede araştırma balattı.
Hırsız, fazla kaçamadı. Taksim Metro Durağı'nda yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli ile İranlı turist, polis merkezine götürüldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İlk hasat bin liradan satılmıştı: Fiyatı düştü!
KADİR GECESİ MESAJLARI YENİ, RESİMLİ: Ayetli, Hadisli, Dualı, Resimli En Yeni Kadir Gecesi Sözleri ve Kadir Gecesi Mesajları Burada!
Antalya'da Çifte Cinayet: Cinayet sonrası para çekip kahvaltıya gitmiş
Son Dakika! Arefe ve Bayramda Hava Durumu Nasıl Olacak? Sağanak Yağışlar ve Sıcaklık Değişimleri
Son Dakika... Olağanüstü Kurultay öncesi siyasi hamleler: Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak mı?