hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOKİ’den yeni indirim kampanyası: NASIL YARARLANILIR?

    KAYNAKCNN TÜRK

    TOKİ’den beklenen indirim kampanyası geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev ve iş yeri alıp, ödemesi devam eden vatandaşlar için yüzde 25 indirim başlattığını duyurdu. Bu indirim kampanyası kime ve nasıl bir fayda sağlıyor? İşte detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Toplu konut idaresi güvencesiyle ev ve iş yeri sahibi olan vatandaşlara müjde geldi. TOKİ, ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için yüzde 25 indirim uygulayacak. Kampanya borcunun tamamını veya bir kısmını kapatacak vatandaşları kapsıyor.

    Haberi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından duyurdu. Söz konusu indirimden, TOKİ’den 2023 haziran sonuna kadar satılmış konutların sahipleri ve geri ödeme taksitleri en geç 2023 Haziran sonu itibarıyla başlayanlar faydalanabilecek. Ayrıca kampanya, kalan taksit sayısı yalnızca 12 aydan fazla olanlar için geçerli olacak.

    ÖDEME PLANLARI NASIL OLACAK?

    Vatandaş, borç bakiyesini peşin kapatması durumunda, yüzde 25 oranında bir indirim avantajı ile karşılaşacak. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar için ise en az yüzde 25'ini kapatmak isterlerse kampanya geçerli olacak. Yine yüzde 25 oranında bir indirim sağlanacak. Kampanyaya başvuruları ise 23 Eylül - 18 Ekim tarihleri arasında, satış işlemlerinin gerçekleştirildiği bankadan yapılabilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow