hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Togo kuleleri ne olacak? Sinan Aygün ve Mansur Yavaş karşı karşıya!

    Eski Ankara Ticaret Odası Başkanı, eski CHP Milletvekili Sinan Aygün'le Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı karşı karşıya getiren Togo Kuleleri inşaatı ile ilgili tartışmalar bitmiyor. Danıştay'ın kulelerin yıkımına yönelik kararı sonrası gözler bir kez daha inşaatın sahibi isim Sinan Aygün'e çevrildi. Aygün hem o süreç, hem de o dönem dile getirdiği rüşvet iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski CHP Milletvekili, eski Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı karşı karşıya getiren Togo Kuleleri yeniden gündemde. Bir yandan Danıştay'daki hukuki süreç devam ederken Sinan Aygün konuştu. Kazanılmış hakkı olduğunu, zararının tazmin edilmesi gerektiğine işaret etti.

    Aygün, Togo Kuleleri tartışmaları ile lgili o süreçte Yavaş ve ekibinin 25 milyon lira rüşvet istediğini idda etmişti. Aygün, elinde buna ilişkin ses kayıtlarının olduğunu, savcılığa bu kayıtları ilettiğini söyledi. "Rüşvet değil, daha ağır olan irtikap suçu var" dedi.

    Ve büyükşehir belediyesinin FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle iptal edilen ihaleleri ile ilgili de ilginç bir iddia ortaya attı Sinan Aygün. "FETÖ'cüleri akladılar" dedi.

    Aygün, 117 proje ile ilgili savcılığa gidip tanıklık yapmak istediğini de söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow