hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TEKNOFEST 2. gününde: Selçuk Bayraktar CNN TÜRK’e konuştu!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    TEKNOFEST 2. gününde Adana’da devam ediyor. Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST’e ilgi yoğun. CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er ve Kameraman Yasin Kamaloğlu, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar şu ifadeleri kullandı;

    TEKNOFEST coşkusu muhteşem bir şekilde Adana’nın sıcak insanlarıyla buluştu. Muhteşem bir TEKNOFEST devam ediyor. Yoğunluk artıyor. Sabahın erken saatlerini tavsiye ediyoruz. Hafta sonu çok daha yoğun olacak. Hafta içini tavsiye ediyoruz.

    Milli teknoloji hamlesinin önemi iyice dünyanın ahvalini anlatmış oluyor. Ülkemiz savunma sanayiinde çok büyük bir kapasite geliştirdi. Teknolojinin tüm diğer sivil alanlarında da bizi yayacak şekilde, yıllardır teknoloji yarışmaları yapıyoruz. Gençlerimizle birlikte başaracağız. İlk adım tamamlandı, öğrenilmiş gerçeklik tümüyle yıkıldı.

    Dünyanın en gelişmiş teknolojilerini, en iyisi olacak şekilde, insanlığın faydasına geliştirebilecek bir kuşak yetişmiş oldu. Onlar girişimleriyle, dünyaya damgasını vuracak markalarıyla gelecekler ve çıtayı öteye taşıyacaklar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAYKAR kendi siber güvenliği için çalışmaları elbette yürütüyor ama diğer kurumlarımız siber alanda da ülkemizin hem dijital dönüşümü ofisi dahil, devlet kurumları dahil, ASELSAN’ından TÜBİTAK’ına ve diğer savunma sanayii kuruluşlarına elbette bu çalışmalar yürütülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow