TBMM'de hedef gösterme polemiği
Meclis Genel Kurulu'nda HDP'li Ömer Gergerlioğlu'nun AK Partili Özlem Zengin'e yönelik söylediği sözler tansiyonu yükseltti. Genel Kurul'da hedef gösterme tartışması yaşandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Meclis Genel Kurulu'nda HDP'li Gergerlioğlu'nun, AK Partili Özlem Zengin'e ilişkin söylediği sözler üzerinden tansiyon yükseldi. Gergerlioğlu, cezaevlerinde çıplak arama ile ilgili iddiaları hatırlattı. Zengin'in yaptığı açıklamaları eleştirdi. Zengin Uşak'taki o iddia ile ilgili bakanlığın açıklamalarını hatırlattı Gergerlioğlu'na sert yanıt verdi.
Tartışma sosyal medyada da devam etti. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Özlem Zengin için "Birilerinin yalan ve iftira çarkları memleket aleyhine hiç durmadan dönse de hakikatin ışığı hiç sönmeyecek.Bİrbirinden farklı kurgu ve yalanlarla zihinlerimizi işgal etmeye çalışanlara karşı hakikat mücadelesi verenlere selam olsun" paylaşımında bulundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda