Taksici kadın turisti yol ortasında indirdi, tartışma çıktı
İstanbul Nişantaşı'nda bir taksici ile kadın turist arasında "trafiğe sokma" tartışması yaşandı. Taksici, trafiğin ilerlemediği yolda turisti araçtan inmek zorunda bıraktı. Ardından da yol ortasında tartışma başladı. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, bugün saat 15:30 sıralarında Nişantaşı’nda meydana geldi.
Aracına binen yabancı kadın turistin kendisini trafiğe soktuğunu iddia eden taksici ile turist arasında tartışma yaşandı.
Trafik nedeniyle ilerleyemeyen taksici, aracına binen kadın turisti aracından indirdi. Kadın turistin bavulunu da indiren taksici daha sonra aracına bindi.
'Sanki topal'
Tartışma seslerini duyan vatandaşların tepki gösterdiği taksici, ‘100 metre aşağıda inmiyor, in diyorum orada, beni buraya sokuyor. 100 metre kalmış 100 metre sanki topal’ şeklinde bağırarak tepki gösterdi.
Taksici küfürler savurdu
Taksiden inen turist kadın ise İngilizce olarak, 'Paramı ver' demesi üzerine sinirlenen taksici kadın turiste küfürler savurdu.
Turist kadının tekrar 'Para üstünü ver' demesi üzerine de taksici, '35 lira verdim daha da vermem. Vermiyorum polis çağır' dedikten sonra aracına bindi.
Taksici 'Sokuyor beni bu trafiğe ya, şuraya bak ya' şeklinde tepki gösterdi.
Gün ortasında taksici ile kadın turist arasında yaşanan o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi