hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sur cinayetinde yeni gelişme

    KAYNAKCNN TÜRK

    Semih Çelik'in işlediği çifte cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Katledilen kızlardan İkbal Uzuner'in cep telefonunun çözüldüğü, Ayşenur Halil'in ise öldürülmeden önce katiliyle kahvaltı yaptığı ortaya çıktı. Detaylar, CNN TÜRK Muhabiri Sinan Ağca ve kameraman Can Şahiner'in haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aynı gün içinde önce Eyüpsultan'da ardından da Fatih'teki surlarda iki genç kadın vahşice öldürüldü. Cinayetler ülke genelinde büyük yankı buldu.

    Geçtiğimiz cuma günü Semih Çelik, yarım saat arayla Ayşenur Halil'i ve İkbal Uzuner'i öldürdü. Semih Çelik, daha sonra da kendi canına kıydı. Cinayetlerle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

    O cinayetlerin neden işlendiğine dair polis ekipleri araştırmalarına devam ediyor. İki genç kızın cep telefonu incelenmek üzere emniyete götürülmüştü. Orada yapılan çalışmalar sonucu İkbal Uzuner’in telefonu çözüldü.

    Sur cinayetinde yeni gelişme

    Öte yandan Semih Çelik'in Ayşenur Halil'le dışarıda buluştuğu ve kahvaltı yapmak için birlikte bir fırına giderek ekmek aldıkları tespit edildi.

    Ayşenur Halil'i öldürdükten sonra Semih Çelik'in polisi arayarak kendini ihbar ettiği belirlendi.

    Ayşenur Halil'in telefonun çözülmesi için çalışmalar devam ediyor. Sonuç alınamadığı taktirdi üretici firma ile iletişime geçileceği düşünülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow