hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Suç örgütünün intikam planı deşifre oldu

    İstanbul Kâğıthane’de uyuşturucu operasyonuna giden polis Hakan Telli’yi şehit eden Anucur çetesinin korkunç intikam planı ortaya çıktı. Çete üyeleri, çatışmada öldürülen Diyar Anucur’u vuran polisleri tespit edip şehit etmek için görüntü toplamaya çalıştı. CNN TÜRK Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik ve kameraman Caner Emre Kınacı'nın haberini izleyelim.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Örgüt yapısının faaliyetleri bir bir deşifre oldu. Polis katillerinin intikam planı bozuldu.

    İstanbul Kağıthane'de uyuşturucu çetelerinin barındığı bir eve operasyon düzenlenmiş, gece yapılan baskında saldırganların açtığı ateş sonucu 1 polis şehit olmuştu. Şehit polisin kanı yerde kalmadı, 97 adrese düzenlenen baskınlarda 37 kişi yakalanarak tutuklandı.

    Suç örgütünün intikam planı deşifre oldu

    Anucur çetesi olarak bilinen suç örgütüne nefes aldırmayan polis ekipleri art arda düzenlediği operasyonlarda yeni bilgilere ulaştı. Olayın perde arkasında ise dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

    Suç örgütünün uyuşturucu madde satışından kazandıkları paralarla örgüte yeni üyeler temin ettikleri, silahlandıkları ve ağlarını güçlendirerek hem uyuşturucu madde üretimi hem de yurt dışından kaçak yollarla ülkeye çeşitli uyuşturucular sokmaya başladıkları belirlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suç örgütünün intikam planı deşifre oldu

    Suç örgütünün diğer üyeleri sosyal medyadan intikam içerikli paylaşımlar yaptı. Bununla da yetinmeyip polisleri öldürmek için harekete geçtiler. Çetenin intikam planı da vardı. Yan binanın güvenlik kamerası görüntülerin zorla almaya çalıştılar. Örgüt üyesini vuran polisleri tespit etmeye çalıştılar. Güvenlik kamera görüntülerini zorla almaya çalışan örgüt üyelerinin hedefinde suç ortaklarını öldüren polisler vardı. Yani eğer o görüntülere ulaşıp polisleri tespit etmiş olsalardı intikam için saldırıya geçeceklerdi ancak kısa sürede yakayı ele verdiler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow