Sözde Ermeni soykırımı çalıştayı
Marmara Grubu Vakfı tarafından "24 Nisan sonrası Ermeni iddiaları"nın değerlendirildiği bir çalıştay düzenlendi. Çok sayıda diplomat, milletvekili, akademisyen ve tarihçinin katıldığı çalıştayda ermeni soykırımını tanıyan ülkelerin tavrı ele alındı, tarihimizde kara lekemiz yok denildi. AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve Marmara Grubu Vakfı Başkanı Dr. Akkan Suver, çalıştayı CNN TÜRK Muhabiri Fulya Öztürk'e değerlendirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Siyasetçiler, akademisyenler, büyükelçikler ve tarihçiler, Marmara Grubu Vakfı'nın düzenlediği 24 Nisan sonrası sözde Ermeni iddialarının değerlendirildiği çalıştayda bir araya geldi.
En son Portekiz, sözde Ermeni soykırımını tanıyan 29'uncu ülke oldu. Çalıştayda bu ülkelerin tavrı ve kara tarihleri ele alındı. Atılan iftiralarla nasıl başa çıkılması konusunda fikirler paylaşıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... İlk duruşma bugün! Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarına saldırı düzenlendi
'Yetimhanelerde büyüdü' Osmanlı torununa onur madalyası
SON DAKİKA! Grand Kartal Otel Yangını Bilirkişi Raporu: 'Ayrıcalıklı Misafirler' İçin 78 Kişi Hayatını Kaybetti
SON DAKİKA! 31 İle Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı: AFAD'dan Turuncu ve Sarı Kodlu Alarm!
Bakan Kurum'dan 'Yarısı Bizden' paylaşımı: Eski binaları artık görmeyeceğiz