Son dakika... Maçka Parkı'ndaki saldırganın 15 yıla kadar hapsi istendi | Video
İstanbul Şişli'de bulunan Maçka Parkı'nda bir kişi elindeki içki şişesiyle bir sağlık çalışanına saldırmış, o saldırıda Süleyman Dönmezler ağır yaralanmıştı. Savcılık saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Emrah Danışman için 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
11 Haziran'da Maçka Parkı'nda kırık cam şişesiyle psikiyatri asistanı Süleyman Dönmezler'i ağır yaralamış, ifadesinde "Onu hiç tanımıyorum" demişti. Şüpheli Emrah Danışman hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
Saldırı 11 Haziran'da Şişli'deki Maçka Parkı'nda yaşandı. Psikiyatri asistani Süleyman Dönmezler, arkadaşlarıyla birlikte geziyordu. Bu sırada Dönmezler ve Danışman arasında laf atma tartışması çıktı. Tartışma sırasında şüpheli Emrah Danışman, elindeki bira şişesini kırdıktan sonra Dönmezler'in boğazını kesti.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, tutuklu şüpheli Emrah Danışman ile ilgili soruşturmasını tamamladı. Savcılık, şüpheli Emrah Danışman'ın elindeki cam şişe ile Süleyman Dönmezler'i öldürmeye teşebbüs ettiği iddiası ile hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. İddianame kabul edilirse Danışman, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Eve alkollü gelen kocasını çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü
Kahramanmaraş'ta, gaz sıkışması sonucu patlama: 1 yaralı
Soğuk hava Antalya'da da hissedildi, güneşe rağmen sahil boş kaldı
İSTANBUL'DA VAPURLAR ÇALIŞIYOR MU? İDO ve BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
SON DAKİKA... AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Bugün: Erdoğan'ın 3 Başlıklı Manifestosu