Son dakika: Kılıçdaroğlu: Sadece gerçekleri söyledim
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki tartışmayla ilgili "Sert muhalefet değildi. Sadece gerçekleri söyledim. Yetkileri alınan bir parlamento, güçlü parlamento olarak sunulacak. Bu akla ve mantığa aykırı bir söylem. Hangi yetkilerin alındığının bir kısmını anlattım" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan resepsiyonuna en erken gelen lider oldu. Kısa süre resepsiyonda bulunan CHP liderine, “Bundan sonrası için sert muhalefet yapma kararı alıp almadıkları” soruldu.
Kılıçdaroğlu, “sert muhalefet değildi. Sadece gerçekleri söyledim. Yetkileri alınan bir parlamento güçlmü parlamento olarak sunulamaz. Akla ve mantığa aykırı bir söylem.“ ifadelerini kullandı.
Liderlerin tartışmasının “renkli olduğunu” belirten CHP lideri, sonrasında resepsiyondan ayrıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İstanbul’a Kış Gibi Hava: 7 Nisan’da Yağış ve Karla Karışık Yağmur Bekleniyor
Son Dakika... CHP Kurultayı Sonrası Gözler Özgür Özel’de: Parti İçindeki Yeni Güç Dengesi Nasıl Şekillenecek?
BUDO'da korkutan yangın! 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Meteoroloji'den Marmara için kritik uyarı: Yeni haftada hava nasıl olacak?
Tartıştığı eşini 15 bıçak darbesiyle öldürdü