Son dakika... İstanbul'da şiddetli yağış | Video
Son dakika haberleri... İstanbul'da şiddetli yağmur ve dolu yağışı etkili oluyor.
Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Zeytinburnu, Bağcılar, Eyüp ve Küçükçekmece'de etkili olan sağanak nedeniyle vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşadı.
Yağışın etkili olduğu bazı bölgelerde ev ve iş yerlerini su bastı. Yollarda oluşan su birikintileri de sürücülere ve yayalara zor anlar yaşattı.
Sokakta yağışa yakalanan kimi vatandaşlar ise metrobüs ve otobüs duraklarına sığındı. Motosikletli bazı sürücülerin ise üst geçit altında yağmurun dinmesini beklediği görüldü.
Kartal Yakacık'ta perşembe günü kurulan semt pazarında da su baskını meydana geldi.
AKOM DUYURMUŞTU
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Avrupa'nın güneydoğusunda bulunan alçak basınç sistemine bağlı olarak atmosferin üst seviyelerindeki soğuk hava kent genelinde etkisini göstereceğini duyurdu.
Çatalca, Silivri ve Arnavutköy'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişleri bekleniyor. Yağışın akşam saatlerinden itibaren il geneline yayılarak 5 gün boyunca aralıklarla yerel ve kuvvetli şekilde etkili olacağı tahmin ediliyor.
Genellikle birkaç saati aşmayan ancak önemli miktarda yağış bırakan yaz yağmurları nedeniyle ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, güncel meteorolojik tahmin ve uyarıları takip etmeleri istendi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
12 MART MESAJLARI: İstiklal Marşı'nın Kabulü Resimli, Anlamlı, Şiirli, Duygusal İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma ve "Allah Bir Daha Bu Millete İstiklal Marşı Yazdırmasın" Mesajları!
Niğde'de şoke eden olay! Arkeologlar bulamadı onlar buldu: Satmaya çalışırken yakalandılar
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Dünyadaki En Kirli ve En Temiz Havaya Sahip Şehirler Açıklandı: İşte Türkiye'deki Liste!
MSÜ SONUÇLARI AÇIKLAMA TARİHİ: MSÜ sınav sonuçları 2025 ne zaman açıklanır?