SON DAKİKA: Eren Kış-11 Şenyayla operasyonu başlatıldı
Muş ve Diyarbakır'da 'Eren Kış-11 (Şenyayla) Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu' başlatıldı. Operasyonda 1300 kişilik personel görev aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Muş ve Diyarbakır'da 'Eren Kış-11 (Şenyayla) Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu' başlatıldı.
Operasyonda Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde, Diyarbakır jandarma ve Muş jandarma komutanlıklarının katılımıyla jandarma komando, jandarma özel harekat ve güvenlik korucusu timlerinden oluşan 84 operasyonel tim ve 1300 personel görev aldı.
Açıklamada, "Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Kış Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor" denildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheli tutuklandı
Aramalar sürüyor: Cumali nerede? Ekipler seferber oldu...
Şehit olmadan 1 gün önce kardeşine yazmış: Son isteği yerine getirildi
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheliyle ilgili yeni gelişme
İstanbul Havalimanı’nda yeni dönem: 3 THY uçağı aynı anda kalkış yapacak