hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Silahlı saldırgan öğretmen adliyeye sevk edildi

    KAYNAK DHA

    İstanbul Beşiktaş'ta öğretmenlik yaptığı lisede silahıyla ateş edip paniğe neden olan şüpheli öğretmen adliyeye sevk edildi. Şüpheli ifadesinde, ay başında yapılan bir toplantıda okul müdürünün kendisini tayin ettirmekle tehdit ettiği ve hakaretlerde bulunduğunu iddia etti. Bu yüzden saldırı planladığını belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eğitim verdiği lisede sinirlerine hakim olamadı. Ruhsatsız silahını çekip dehşeti yaşattı. Gözaltına alınan öğretmen adliyeye sevk edildi.

    İddiasına göre müdür tarafından baskı ve mobinge maruz kalan öğretmen okula ruhsatsız silah ve bıçaklarla geldi. Müdürü göremeyince yardımcısına silah doğrulttu. Doldur boşalt yaptığı silah ateş aldı.

    Silahlı saldırgan öğretmen adliyeye sevk edildi

    Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli öğretmenin çantasının içinden ilginç malzemeler çıktı. Çantasında oyuncak tabanca, 3 bıçak ve patates, soğan bulundu.

    Şüphelinin emniyetteki ifadesine de ulaşıldı. Sorgulanan öğretmenin psikolojik durumunun iyi olmadığı ancak tedavi görmediği de belirlendi. İfadesinde 2 yıldır görev yaptığı okulda sürekli mobinge maruz kaldığını anlattı.

    Silahlı saldırgan öğretmen adliyeye sevk edildi

    Şüpheli öğretmen, 2 Ekim 2024 tarihinde yapılan bir toplantıda okul müdürünün kendisini tayin ettirmekle tehdit ettiğini ardından hakaretlerde bulunduğu iddia etti. O toplantının ardından okul müdürüne karşı düşmanlığının arttığını anlatan Alagöz, olayı bu saatten sonra gerçekleştirmeye karar verdiğini anlattı.

    Okulda paniğe neden olan şüpheli adliyeye sevk edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow