hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sıla bebek soruşturmasında tahliye yok

    KAYNAK DHA

    Tekirdağ'da hem şiddet hem de cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek hayatını kaybetmişti. Sıla bebek soruşturması kapsamında aralarında sıla bebeğin annesinin de olduğu 5 şüphelinin tutukluluk halinin devamına karar verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2 yaşında, günlerce yaşam mücadelesi verdi Sıla bebek ancak o küçük vücudu yaşadığı acılara dayanamadı. Sıla bebeğin ölümünde ihmali olduğu düşünülen 5 kişinin tutukluluğu devam edecek.

    Sıla bebek soruşturmasında tahliye yok

    Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşayan Sıla bebek, annesi tarafından rahatsızlandı denilerek hastaneye götürülmüştü. 2 yaşındaki bebeğin darbedilip, cinsel istismara uğradığı anlaşılınca yoğun bakıma alındı. Ancak bir ay sonra Sıla bebek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

    Sıla bebek soruşturmasında tahliye yok

    Soruşturma kapsamında Sıla'nın annesinin de olduğu 5 kişi gözaltına alınmış, ardından da tutuklanmıştı. Malkara Sulh Ceza Mahkemesi'nde tutuklanan 5 şüphelinin tutukluluğu gözden geçirildi. Mahkeme, Sıla'nın annesi, anneyle birlikte yaşayan üvey baba, komşu ve iki oğlu hakkında tutukluluk halinin devamına karar verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow