hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şeyda polisin katilinin ifadesi ortaya çıktı

    KAYNAKCNN TÜRK

    İstanbul Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti’nin ifadesine ulaşıldı. 26 suç kaydı bulunan Geçti, olay anında kimseden silah almadığını iddia edip karakoldan firar etmediğini öne sürdü. Katil zanlısı tutuksuz yargılanmak istediğini de ifadesinde dile getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hırsızlık suçundan yakalandı, karakoldan kaçarken polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etti. 26 suç kaydı bulunan katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı.

    İfadesinde olay anını anlatan geçti, 5 ay öncesine kadar uyuşturucu madde kullandığını dile getirdi. “Mahallede otururken polislerin hırsızlık konusu ile ilgili teşhis yaptırmak için polislerin kendisini Dudullu Karakolu'na götürdüğünü söyledi.”

    Şeyda polisin katilinin ifadesi ortaya çıktı

    Geçti, "Yanımda arkadaşım vardı. İfadelerimizi aldılar. Sonra polisler bana bekleyeceksin dediler. Annem, babam, dedem ve anneannem geldi. Karakolun duvarından atladım." dedi.

    Suç makinesi olay sonrası içinse, “Silahı orada bıraktım evime doğru yürüdüm. Sonra beni bekçiler gördü. Onlara teslim oldum. Ben karşımda kadın olduğunun da farkına varmadım. Diğer yaralıları da ben yaralamadım. Ben kimseden silah almadım. Yerde gördüm. Suçlamayı kabul etmiyorum. Kasten suç işlemedim. Tutuksuz yargılanmama karar verilsin” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şeyda polisin katilinin ifadesi ortaya çıktı

    Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya platformlarında bir kişinin silahlı fotoğraflarının olması üzerine çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde şüphelinin polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden zanlı Yunus Emre Geçti’nin kuzeni olduğu anlaşıldı. Geçti'nin kuzeni de gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow