"Savaş oyunları saldırganlaştırıyor"
Yapılan bir araştırma Türkiye'deki çocukların yarısının savaş oyunu oynadığını ortaya çıkardı. Uzmanlarsa bu oyunların çocuklarda saldırganlığı artırdığını söyleyip aileleri uyarıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Teknoloji her geçen gün yaygınlaşıyor. Çocuklar üzerindeki etkisi de giderek artıyor. Türkiye'deki çocukların yarısı savaş oyunu oynuyor. Ancak bu oyunlar onları şiddete meyilli hale getiriyor.
Yapılan bir araştırmaya göre düzenli olarak oyun oynayan 6-15 yaş grubundaki çocukların yüzde 54'ü savaş oyunları oynuyor. Bu yaş aralığındaki erkek çocuklarda oran yüzde 68'e çıkarken, kız çocuklarında savaş oyunu oynama oranı yüzde 44.
Uzmanlarsa aileleri bu duruma karşı uyarıyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi