hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sarallar operasyonunda çarpıcı detaylar

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    İstanbul'da Burhanettin Saral ve suç örgütüne karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. Ünlü bir otobüs firmasının sahibinin örgüt liderliğinden gözaltına alındığı ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Burhanettin Saral ve çetesine karşı yürüttüğü operasyonlar devam ediyor.

    Yapılan soruşturmalarda çok çarpıcı detaylar var. Ünlü bir otobüs firmasının sahibinin örgüt liderliğinden gözaltına alındığı ortaya çıktı. Soruşturmada, örgüt üyelerinin Leon B. isimli bir iş insanının döviz bürosuna zorla ortak oldukları ve iş yapma vaadiyle 3 yıl içinde 3 milyon dolar para aldıkları ortaya çıktı.

    Burhanettin Saral ve çetesinin, Bahçelievler'de bir iş yerinin kurşunlanması olayında da sorumlu olduğu ortaya çıktı. Suç örgütünün 4. eylemlerine bir otobüs firmasının adı karıştı. Geçen yıl haziran ayında suç örgütünün 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki bir yazıhaneyi basıp, duvar ördükleri ve işletme hakkının kendilerinde olduğunu söyleyerek firma müdürü Ivelina Marinova Angelva'yı tehdit ettikleri ortaya çıktı. Eylemi gerçekleştiren kişilerin örgütle bağlantısı olduğu ortaya çıktı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow