hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sahte içki faciası: 3 ölü

    İstanbul Gaziosmanpaşa’da yeni yıla saatler kala sahte içki içen 3 kişi hayatını kaybetti. Üç kişi de komaya girdi. Komadan çıktıklarında ise görme kabiliyetlerini yitirmişlerdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kötü haber yeni yıla saatle kala geldi. Sahte içki yüzünden İstanbul'da üç kişi hayatını kaybetti. 3 kişi de görme kabiliyetini yitirdi. Olay, İstanbul Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi'nde meydana geldi.

    İddiaya göre, 58 yaşındaki Mustafa Yılmaz, Bayrampaşa'da sahibi olduğu terzi dükkanında sahte içki üretiyordu. Mustafa Yılmaz, kardeşi Kasım Yılmaz ve arkadaşları Tuncer Alağan, Gaziosmanpaşa'da metruk bir binada bu sahte içkileri içip fenalaştı. Üç kişi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Ayrıca Mustafa Yılmaz'ın ürettiği sahte içkilerden içen 3 kişinin de komaya girdiği, komadan çıktıktan sonra da görme kabiliyetini yitirdiği belirtildi. 

    Sahte içki faciası: 3 ölü

    Şüpheli ölüm olayları üzerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri harekete geçti. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda satışa hazır halde sahte alkol ele geçirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow