Sahte doktor depremzedeleri dolandırdı
Son zamanlarda artan sahte doktor vakası bu kez deprem bölgesinde yaşandı. Üstelik kendisini beyin cerrahı olarak tanıtan zanlı, depremzedelerden ilaç parası alarak kayıplara karıştı. O zanlı İstanbul’da yakalandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kendisini beyin cerrahı olarak tanıttı, dikiş attı, pansuman yaptı. Sonra da depremzedeleri dolandırıp kaçtı. Bir sahte doktorun daha yalanı ortaya çıktı.
Hatay’da depremzedelere sağlık hizmeti verme bahanesiyle giden kişi, kendini beyin cerrahı olarak tanıtıp hastaları muayene etti. Yetmedi, ilaç parası adı altında depremzedelerden bir de para topladı.
İstanbul’a dönen sahte doktor, şikâyet üzerine gözaltına alındı. 40 suçtan kaydı olduğu öğrenilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi