Sahte deterjana dikkat!
Bulaşık ya da çamaşır yıkarken kullandığınız deterjanın sahte olabileceği aklınıza geldi mi? Deterjanın sahtesi mi olur demeyin çünkü oluyor. O deterjanı üreten imalathanelerden birine gidelim şimdi. CNN TÜRK muhabiri Kaan Temeltaş ve kameraman Güngör Yılmaz’ın haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Burası bir imalathane. İmalathanede deterjan üretiliyor. Buraya kadar her şey normal olsa da madalyonun diğer yüzü farklı. Çünkü üretilen deterjanlar sahte. Yapılan operasyonda çok sayıda sahte ürün ele geçirildi.
Sahte deterjan üreticisinin aynı zamanda, orijinal etiketleri birebir taklit ederek sahte etiket üretimi yaptığı da tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyet müdürlüğünün vatan yerleşkesine götürüldü. İstanbul polisinin konuyla ilgili çalışması devam ediyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Demek herkes beni arıyo" diye paylaşım yapmışlardı! Kıskıvrak yakalandılar
Dikkat! Tarih belli oldu... Meteoroloji duyurdu: Kar geri geliyor!
Toz Taşınımı Hayatı Felç Etti: Araçlar Tozla Kaplandı, Görüş Mesafesi Düştü!
Görüntüler çok konuşulmuştu! Polat çiftine yönelik uyuşturucu soruşturmasında Adli Tıp Kurumu raporuna ulaşıldı
Oğlunun katilleri ile yüzleşti! Annenin sözleri yürek yaktı