Sahte bilezikle soygun
Kuyumcular hırsızların ilk hedeflerinden biri olmaya devam ediyor. Ellerindeki sahte bilezikle gerçeğini değiştirmek üzere kuyumcunun yolunu tutan hırsızlar bu kez yakayı ele verdi. O anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sahtesiyle dükkana giriyor, gerçeğini alıp çıkıyorlar. Üstelik dükkan dükkan gezecek kadar soğukkanlılar.
Görüntüler İstanbul Esenyurt'taki bir kuyumcu dükkanında kaydedildi. Hırsızlar yanlarında getirdiği sahte bilezikle önce dükkan seçti.
Bileziklere bakmak istediklerini söyleyip gerçek bileziği alıyorlar. Gerçeğinin yerine sahtesini bırakmak için hamlelerini yapıyorlar.
Bu kez kuyumcuyu kandıramadılar. Kuyumcu Serdar Bektaş hırsızları oyalarken polise haber verildi.
Aynı çiftin başka bir kuyumcuda hırsızlık yaptığı görüntüler de ortaya çıktı. O görüntülerde de hırsızların tezgah üzerinde duran cüzdanı çaldıkları görülüyor.
Suçüstü yakalanan zanlılar gözaltına alındı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi
Türkiye Avrupa’yı Geride Bıraktı: Çocuk Nüfusu AB Ortalamasının Üzerinde
Cumhurbaşkanı adaylığında kim önde? Madde madde değerlendirme! Abdulkadir Selvi yazdı...
HABER... Bungalov skandalı sonrası akıllarda tek soru: Acaba izleniyor muyum?