Ramazan kolileri hazırlandı
11 ayın sultanı ramazan yarın başlıyor. Bu yıl ramazan kolilerindeki fiyatlar ne durumda? Hazırlıklar nasıl gidiyor?
Haberin Devamı
Haberin Devamı
11 ayın sultanı, kardeşliğin yardımlaşmanın habercisi Ramazan ayı geldi çattı. Çarşıda pazarda ramazan hazırlığı var. Ramazan ayının olmazsa olmazı koliler hazırlanmaya başlandı.Kolideki ürün sayısı ve miktara göre fiyat değişiyor. 295 liradan başlayan fiyatlar 425, 575 ve 875 lira arasında değişiyor.
Toptancı Osman Temurboğa, “Hazırlanan paketler 4 ayrı şekilde ve 4 ayrı fiyatta hazırlanıp paketleniyor. En çok talep gören ekonomik ve orta paket dediğimiz paketler. En çok talep görülen 295 liralık bir ekonomik paketimiz var.” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Kütüphane'yi ziyaret etti
Osmanlı'dan beri sürdürülüyor! ZİMEM DEFTERİ GELENEĞİ! 9 defteri satın aldılar, 300 bin TL ödediler...
18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajları: Resimli, Anlamlı, Dualı ve Duygusal 18 Mart Mesajları ve Fotoğrafları! 18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun!
Sokak köpeklerinin saldırısında ölen Rana'nın Adli Tıp raporu çıktı
Eşini, kızlarına ve kendisine şiddet uyguladığı için öldürmüş