Pompalı tüfekle hastane bastı
Hatay’da şizofreni hastası bir kişi komşularını hedef aldı. Komşularına evlerinin önünde pompalı tüfekle saldıran zanlı bununla da kalmadı gittikleri hastaneyi silahıyla basıp, onları öldürmek istedi.
Elinde pompalı tüfekle hastaneye girdi. Rahat tavırlarla hedefini aradı. Şifozreni hastası kişinin silahı tutukluk yapmasa hastanede katliam yapacaktı.
Hatay’da bir baba-oğul komşuları tarafından hiçbir sebep yokken önce evlerinin önünde, ardından da hastane odasında silahlı saldırıya uğradı. O sırada araçta bulunan 15 yaşındaki Tahir Mert Koçin yaralandı.
Saldırgan, baba-oğul hastaneye gittiğinde de peşlerini bırakmadı. Elindeki pompalı tüfekle hastaneye gitti. Yaraladığını düşündüğü kişileri bu sefer öldürmek istedi. Polislerin ve doktorların olduğu odaya böyle daldı.
Neyse ki silah tutukluk yaptı, korkulan olmadı. Polis ekipleri salgırganın elindeki silahı güçlükle aldı.
Saldırgan, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının teyiti için Adana'da hastaneye sevk edilirken, sol bacağından yaralanan 15 yaşındaki Tahir Mert Koçin de tedavisinin ardından taburcu edildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi