hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polis katili Yunus Emre Geçti'nin kabarık sicili

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil Yunus Emre Geçti'nin kirli ve kabarık suç geçmişi ortaya çıktı. Geçti'nin, arkadaşına silahla ateş ettiği bir videoyu gönderip bıçakladığı ortaya çıktı. Ayrıca trafikteki bir adama ateş açtığı, yine bir arkadaşını gasp edip 11 yıl hapis cezasının "saygı" indirimiyle 3 yıla düştüğü de belirlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suç makinesi olan Yunus Emre Geçti kirli bir geçmişe sahipti. 26 suç kaydı olan Geçti'nin geçmişte saygı indirimi aldığı ortaya çıktı.

    Polis katili Yunus Emre Geçtinin kabarık sicili

    Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden eli kanlı saldırgan Yunus Emre Geçti'nin kirli geçmişi ortaya çıkmaya devam ediyor. 26 suç kaydı arasından uyuşturucu ticareti, kasten yaralama, silahla yağma gibi pek çok suç bulunan Geçti'nin aldığı bir ceza dikkat çekti.

    Eylül 2022'de 3 kişi ile beraber ormana gitti, arkadaşının bin lirasını ve telefonunu darp ederek gasbettiği belirlendi. Şikayet sonrası haklarında "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "silahla yağma" suçlarından 29 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Şüpheliler suçlamayı kabul etmedi, sadece aralarında tartışma yaşandığını ancak para almadıklarını söyledi. Geçti ise, "zararı ailem karşıladı ama zaten suçum yok" dedi. Ağır ceza mahkemesi geçen mayıs ayında davayı karara bağladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Polis katili Yunus Emre Geçtinin kabarık sicili

    Diğer sanıklara değişen oranlarda hapis cezası verilirken dosya incelenmek üzere İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne gönderildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow