PKK'dan CHP’ye "samimiyet" mesajı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kürt sorunu konusunda HDP'yi işaret eden açıklamalarının ardından terör örgütü PKK-KCK'dan CHP’ye çağrı geldi. O çağrı siyasetin de gündemindeydi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kürt sorununun çözümünde HDP’yi meşru organ olarak görebiliriz" sözlerinin ardından terör örgütü PKK-KCK'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Terör örgütü PKK-KCK’nın sözde yürütme kurulu üyesi Bese Hozat'ın, "CHP samimiyetini göstermeli" çağrısı yaptı. O çağrıya ak partiden tepki geldi.
Açıklamalar MHP’nin de gündemindeydi. MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay'da CHP’nin foyası ortaya çıktı değerlendirmesinde bulundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi
Türkiye Avrupa’yı Geride Bıraktı: Çocuk Nüfusu AB Ortalamasının Üzerinde