hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özhaseki’den deprem bölgesindeki köy evlerine ilişkin paylaşım

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı 3 köyde yöresel mimariye uygun 92 ev inşa ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından deprem bölgesinde devam eden kalıcı konutların inşaatına ilişkin video paylaştı. "Vatandaşlarımızın huzurlu yuvalarına bir an evvel kavuşabilmeleri ve hayatın normale dönmesi için durup dinlenmeden çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deprem bölgesinde kalıcı konutların yapımı sürüyor. Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı 3 köyde de yöresel mimariye uygun 92 ev inşa ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, o çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı.

    Özhaseki’den deprem bölgesindeki köy evlerine ilişkin paylaşım

    Videoda, Türkoğlu ilçesindeki 3 köyde yapılan konutlara ilişkin bilgi verildi. Bakan Özhaseki, depremden etkilenen şehirlerde, vatandaşların huzurlu yuvalarına bir an evvel kavuşabilmeleri ve hayatın normale dönmesi için durup dinlenmeden çalıştıklarını ifade etti. "Hemşehrilerimiz inşallah kısa bir süre içinde yuvalarına yerleşecek" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow