hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP, bugün Ankara'da aday ve seçim bildirgesinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, isim vermeden CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bir gönderme yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür Özel şunları söyledi:

    Maalesef Cumhuriyet Halk Partisi ilk yüzyılın son çeyreğinde, son 25 yılda iktidardan uzaktı. Türkiye, Cumhuriyet Halk Partili iktidarlardan mahrumdu. Böyle bir süreci sonunda girdiğimiz ikinci yüzyılda kurultayımız bize bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi'ni sadece üyeleriyle değil, sadece Cumhuriyet Halk Partililerle değil, içinde bulunduğumuz şartlar göz önüne getirildiğinde Türkiye'yi yeniden tek yumruk yapacak. Türkiye'yi yeniden kucaklayacak. Türkiye'yi yeniden birlikte bir dirilişe, birlikte bir şahlanışa, tek kişinin, bir zümrenin, bir ailenin, bir partinin çıkarlarıyla değil, tüm toplumun çıkarlarını önceleyen bir şekilde yönetilebilecek olduğuna inandıracak bir birliktelik için bizleri görevlendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür Özelden Kemal Kılıçdaroğluna gönderme

    "DAVET EDİLİP GELMEYEN ESKİ BAŞKANLARA SAYGILAR"

    Ben bugün burada iki sayın genel başkanımın huzurunda ve ilk günden bugüne kadar partimize hizmet etmiş bütün genel başkanlarımı, aramızda olmayanları rahmetle, hayatta olmayanları rahmetle, aramızda olmayan iki genel başkanımızı minnetle ve buradaki değerli genel başkanlarımızı şükranla, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.

    Özgür Özelden Kemal Kılıçdaroğluna gönderme

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow