hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özel'den Cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtladı. Özel'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına yönelik dikkat çeken açıklama geldi. Özel, "Eğer Ekrem bey anketlerde önde olursa bunu yapmakta gözümü kırpmam" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür Özel, ''Ben öyle bir görüntüyü görürsem Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması için üzerime düşen her şeyi fazlasıyla yaparım'' dedi.

    Özelden Cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı

    Gözler yerel seçimlere çevrilmişken, seçim sonrası senaryoları da gündemdeyken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den seçim sonrası için dikkat çeken bir açıklama geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı' yorumu dikkat çekti.

    Özel, ''Eğer Ekrem Bey anketlerde geçen sefer olduğu gibi önde olursa o adaylığı parlatıp Ekrem Beyle bu rejimi değiştirmek gerek. Bunu yapmakta gözümü kırpmam'' ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özelden Cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı

     ÖZEL'DEN AKŞENER'E BALIKESİR GÖNDERMESİ

    CHP Genel Başkanı katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtladı. Özel'in gündeminde, Balıkesir'den İYİ Partiden jest bekleyerek adayını çekmesini istediği ama İYİ Parti'den gelen rest de vardı.

    Genel Başkan Özgür Özel, ''Balıkesir'de vicdan Ahmet Akın diyor. Aldığımız seçimi İYİ Partinin talebi üzerine. Meral Hanımı üzmek kızdırmak niyetim değil ama değil ama sana borçlandım demişti.'' şeklinde konuştu.

    Ve CHP'de seçim sonrası için muhalif kesim tarafından hazırlık olduğu iddiaları vardı

    Özel, ''İşlerine baksınlar. İlçe Başkanı istifa edip aday olmak istemiştir, olamamıştır. O zaman ilçe yönetiminde kırgınlık, küskünlük olduğu vakadır. Burada yapılacak iş, örgütü görevden almak. Partimizin başarısı için çalışmayan olursa görevden alırız.'' dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow