SON DAKİKA... O anlar kamerada: Palandöken Kayak Merkezi'nde çığ meydana geldi!
Erzurum'da Palandöken Dağı'ndan düşen çığın bir kısmı kayak merkezinin kuzey pistine aktı, olayda ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan kimse olmadığı bildirildi.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
Palandöken Dağı'nda "Yusufun Deresi" mevkisi diye tabir edilen bölgeden çığ düştü. Yamaçtan kopan çığın bir kısmı, kayak merkezinin kuzey pistindeki bir alana aktı.
Bu anlar, bölgedeki bir kayakçının cep telefonu kamerasına yansıdı.
Vali Mustafa Çiftçi, Palandöken Dağı'ndaki Yusufun Deresi mevkisinde düşen çığın kuzey pistine aktığını, olayda ilk tespitlere göre ölen ya da yaralananın olmadığını bildirdi.
Çiftçi, Palandöken'de konuşlandırılan ekiplerin de ihbarın hemen ardından bölgeye intikal ederek çalışmalara başladığını söyledi.
Sıradaki Haber![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İBB uygulama tabanlı taksi plakası ihalesi ne zaman? Taksi plakasının muhammen bedeli!
5 asırlık gelenek! Yaza kadar açılmamak üzere kapatıldı
Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan uyarı! O ilimizi işaret etti: "7 ve üzeri şiddette depremler üretebilir"
Çernobil Patlaması Nedir, Ne Zaman Oldu? Çernobil Nerede? Çernobil Türkiye Uzaklığı
Kız arkadaşının iş yerini basıp dehşet saçmıştı! 3 canı hayattan koparan kişi: Hayatım karardı