Narin cinayetinde tüm aile iş birliği mi yaptı?
Narin'in katledilmesiyle ilgili yeni ve güçlü bir iddia daha ortaya çıktı. Buna göre Narin 20 Ağustos Salı günü şahit olduğu bir olaydan dolayı ertesi gün planlı bir şekilde öldürüldü. Aile üyeleri de organize bir şekilde sürekli iş birliği yaparak delillerin karartılması için çalıştı. İşte Türkiye'nin konuştuğu cinayete ilişkin bu yeni iddiayı Avukat Şükrü Aksu değerlendirdi.
Çelişkili ifadeler, karartılan deliller, Narin cinayetiyle ilgili soruşturma tüm hızıyla sürüyor. Cinayetle ilgili de birçok iddia ortaya atıldı, o iddialardan biri de Narin bir şey mi gördü de öldürüldü?
Avukat Şükrü Aksoy CNN TÜRK yayınında bu soruya, “Savcılık makamıyla ilgili soruşturmaya baktığımızda 260 kişinin ifadesi alınmış ve onların bilgilerine başvurulmuş. Narin'imiz Kur’an kursundan çıkıyor, ahıra gidiyor köpek ahır bölgesinde bulunduğu için köpeği ziyaret ediyor. İhtimal yüksek” şeklinde yanıt verdi.
Peki Narin'i öldürme kararı bir gün önce mi alındı? Cinayet planlanmış mıydı?
“Anne ile amca arasında çarpık ilişki var bundan dolay olay meydana geldiyse, anne bunu kullanarak farklı izah edebilir. Bu eylemin evin yakın bir bölgesinde işlenmiş olduğunu düşünmek dosyayla uyuşmuyor. Bunun planlanmadığını gösteriyor.”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Son Dakika... AK Parti Kongresi: Yeni MYK ve MKYK Üyeleri Açıklandı! Kimler Listeye Girdi?
Son Dakika... Kar Yağışı Bitiyor: Meteoroloji’den Güncel Hava Durumu Açıklaması
İstanbul'da pitbull dehşeti! Sahibine ve arkadaşına saldırdı
Eve alkollü gelen kocasını çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü
Kahramanmaraş'ta, gaz sıkışması sonucu patlama: 1 yaralı