hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narin cinayetinde tüm aile iş birliği mi yaptı?

    KAYNAKCNN TÜRK

    Narin'in katledilmesiyle ilgili yeni ve güçlü bir iddia daha ortaya çıktı. Buna göre Narin 20 Ağustos Salı günü şahit olduğu bir olaydan dolayı ertesi gün planlı bir şekilde öldürüldü. Aile üyeleri de organize bir şekilde sürekli iş birliği yaparak delillerin karartılması için çalıştı. İşte Türkiye'nin konuştuğu cinayete ilişkin bu yeni iddiayı Avukat Şükrü Aksu değerlendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çelişkili ifadeler, karartılan deliller, Narin cinayetiyle ilgili soruşturma tüm hızıyla sürüyor. Cinayetle ilgili de birçok iddia ortaya atıldı, o iddialardan biri de Narin bir şey mi gördü de öldürüldü?

    Avukat Şükrü Aksoy CNN TÜRK yayınında bu soruya, “Savcılık makamıyla ilgili soruşturmaya baktığımızda 260 kişinin ifadesi alınmış ve onların bilgilerine başvurulmuş. Narin'imiz Kur’an kursundan çıkıyor, ahıra gidiyor köpek ahır bölgesinde bulunduğu için köpeği ziyaret ediyor. İhtimal yüksek” şeklinde yanıt verdi.

    Narin cinayetinde tüm aile iş birliği mi yaptı

    Peki Narin'i öldürme kararı bir gün önce mi alındı? Cinayet planlanmış mıydı?

    “Anne ile amca arasında çarpık ilişki var bundan dolay olay meydana geldiyse, anne bunu kullanarak farklı izah edebilir. Bu eylemin evin yakın bir bölgesinde işlenmiş olduğunu düşünmek dosyayla uyuşmuyor. Bunun planlanmadığını gösteriyor.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow